DÜNYA

Ankara’da Moda ve İş Dünyası Buluştu.

Published

on

Saime KAŞIKÇI kimdir ? denildiği vakit sizlere kendisi hakkında bilgi vermek isterim diyerek Saime KAŞIKÇI 2020 AGG TASARIM ını tüm sevenleri ile paylaştı.

Saime Kaşıkcı Meral; 1986 senesinde İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu bir genç kadın olarak iş hayatına İstanbul Profilo Holding’de başlayarak ürün sorumlusu olarak çalıştı. Kaderinin değişeceği Deva Holding’de hayat arkadaşı ile tanıştı ve 1991’de Ankara’ya taşındı. Deva’da ilaç sektöründe yatırım sorumlusu olarak üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra Ankara’da Mesa Mesken’den turizm koordinatörü olarak emekli oldu. Yoğun bir iş temposu alışkanlığı Saime’ye emekliliğini yaşatmadı. Eşi Ajdan Meral ile Ankara Ankamall’da Tobacco Shop ile kendi işini kurduktan sonra 2016’da neşeli, paylaşımcı ve yaratıcı kişiliğini ve hayat felsefesini, ürettiği deri ürünlerine yansıttı. AGG Tasarım olarak Ankara ve pek çok ilde deri takı ve kıyafet tasarımları ile iş yaşamı yolculuğunu keyifle devam ettirmektedir. Bu yolculuğunda Saime’ye dostları Tuğba Tunçer’in deri ve gümüşle dans ettirdiği takı ve çanta tasarımlarıyla ve Aybike Küçüklergil’in herkesin üzerinde fark yaratan kıyafetleriyle eşlik etmektedir.
Temmuz 2020’de AGG Tasarım olarak dostları ile yeni deri tasarımlarını bahçe ortamında özlem gidererek paylaştı.Bu eşsiz birliktelikte tüm Dünya Kadınlarından esintileri vardı.

Ankara Barosu Avukatlarından Şadan TUTUMLU ve daha bir çok İş KADINI ile beraber Türkiye ,Kazakistan ,Azerbaycan,Amerika Birleşik Devletleri,İran ve daha bir çok Ülke Kadınlarının ortaklaşa düzenlediği kır bahçesi organizasyonunda, tüm Dünya Kadınlarına birliktelik mesajları verildi

Gül ALCANSOY.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Copyright © 2020 Kimler Burada.com