DÜNYA

Bayramınız Bayram tadında olsun

Published

on

Değerli Medya Dostlarımız.

Ramazan ayı, toplumları ve bizi biz yapan değerleri kuvvetle hatırlayacağımız bir aydır. Sahur mahmurluğu, iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, umut ve sevincimizi artıran, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren günlerdir. Hiç şüphesiz, Türkiye Cumhuriyeti ve sınırlarımız dışında yaşayan Türk Devletleri tarih boyunca bu topraklarda barış ve huzur içerisinde yaşamanın ve yaşatmanın gayreti içerisinde olmuşlardır.

Bu manada, Aziz Milletimizin ve Kazakistan’ da yaşayan tüm halkımın , gelecek nesillere bırakacağı en büyük değer, ailelerimizle, çocuklarımızla, komşularımızla ve topyekûn milletçe idrak edeceğimiz bayramlar, özel bayram günleri olacaktır.

Bu vesileyle, Türk Halkının ,Kazakistanlı ve tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Gül ALCANSOY

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Copyright © 2020 Kimler Burada.com